25 Şubat 2013 Pazartesi

KIYMALI POĞAÇA


mALZEMELER
1 bardak yoğurt
1 bardak sıvıyağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket kuru maya
tuz
yaklaşık 4 bardak un
iç malzeme olarak  ben bir gün önceden kalan çiğ böreğin içini kullandım.
hamuru yoğurup mayalanmasını beklemeden poğaça yaptım yumurta sarısı sürüp fırınladım.
BUNLAR DA BİRKAÇ GÜN ÖNCE AYNI HAMUR İLE YAPTIĞIM ZEYTİNLİ POĞAÇALARIM



İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...