AKŞAMA NE Mİ YAPALIM?????

FIRINDA KARNIYARIK: 

  •  PATLICANLARI ALACA SOYUP BİR SÜRE TUZLU SUDA BEKLETTİM, 
  •  DAHA SONRA KURULAYIP KAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE DİZİP YAĞLADIM 
  •  VE KIZARANA KADAR FIRINLADIM. 
  • DAHA SONRA YAPTIĞIM KARNIYARIK İÇİNİ VE DOMATES SOSUNU EKLEYİP İFTARA YAKIN TEKRAR KIZARMASI İÇİN FIRINA VERECEĞİM.

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

 PİLAV OLMAZSA OLMAZ

 VEE BİCİ BİCİİİİİ

Yorumlar

özlem dedi ki…
süper bende yarın akşama karnıyarık düşünüyorum. ellerine sağlık teşekkürler
Nes-Kayfee / Nesli dedi ki…
Dilekcim akşam benim soframda aynen böyleydi tek fark etli patlıcan kebabı yapmıştım bende fırında, ellerine sağlık harika görünüyor