4 Kasım 2012 Pazar

CEVİZLİ-SUSAMLI KROKAN






krokan sevmeyen varmıdır bilmiyorum,ben bayılıyorum genelde pastalara kullanırım diye yapıp kavanoza koyuyorum ama pastaya kullanmaya fırsat kalmadan sıfır:)))))
tarifi yok göz kararı şekeri elle irice parçaladığım cevizleri ve susamı ve birkaç damla limon suyunu tavaya koyup şeker eriyip karamel rengini alıncaya kadar bekliyorum daha sonra mermerin üzerine yağlı kağıt serip üzerine döküp soğumasını bekliyorum parçalara kırıp kavanozda saklıyorum,bu gördüğünüz krokan 1 bardak şekerden.

TART TİRAMİSU

MALZEMELER 2 yumurta 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi sıvı yag 2 kasik kakao 1 pk kabartma tozu 1 pk vanilya ...