11 Nisan 2012 Çarşamba

PİRİNÇLİ KABAK YEMEĞİ




MALZEMELER:
1 kilo kabak
zeytinyağı
1 fincan pirinç
salça-tuz-1 kesme şeker
1 tane kuru soğan
YAPILIŞI:
kabakların kabukları kazındıktan sonra kuşbaşı doğranır,tencerede yeteri kadar zeytinyağında yemeklik doğranmış soğan hafif pembeleşinceye kadar kavrulur kabaklar ve salça konup birkaç kez karıştırılır suyu eklendikten sonra pirinç-tuz-şeker eklenip pişmeye bırakılır.
Arzuya göre sarımsaklı yoğurtla servis edilir.

Kurban Bayramında Alınabilecek En Güzel Hediye

Kurban Bayramı ’nda sevdiklerinizi ziyaret ederken, yıllar boyunca kullanabilecekleri pratik bir hediye de vermeye ne dersiniz? Yalnız uyara...