5 Şubat 2012 Pazar

SALÇALI BİFTEK



MALZEMELER:
kişi sayısına göre biftek
2 tane kuru soğan,(tercihen 1 avuç arpacık soğan)
4-5 tane sivri biber
2 tane domates
2 kaşık salça
sıvıyağ-tereyağ
istenirse 1-2 patates
karabiber-tuz -kekik
YAPILIŞI:
Öncelikle az sıvıyağda etlerin her iki tarafını da kızartıyorum (ben düdüklü tencerede yapıyorum) daha sonra etleri dizip üzerine sıcak su ile sulandırdığım salçayı, 2 tane doğranmış patatesi, doğranmış domatesleri, biberleri, 1 kaşık kadar tereyağını,tuzunu ve karabiberini ekleyip tencereyi kapatıyorum düdüğü kapattıktan sonra 15 dakikada etlerimiz hazır,AFİYET OLSUN...

Kurban Bayramında Alınabilecek En Güzel Hediye

Kurban Bayramı ’nda sevdiklerinizi ziyaret ederken, yıllar boyunca kullanabilecekleri pratik bir hediye de vermeye ne dersiniz? Yalnız uyara...