22 Ocak 2012 Pazar

TAS KEBABI






MALZEMELER:
500gr dana kuşbaşı
1 tane domates
2 kaşık domates salçası
1 büyük soğan
2-3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvıyağ
karabiber-tuz
YAPILIŞI: Öncelikle sosu hazırlıyorum domates-soğan-sarımsak-salça-zeytinyağı ve tuzu robota koyup püre kıvamına getiriyorum,diğer tarafta etleri kızdırılmış sıvıyağda suyunu salıp çekinceye kadar bir süre soteliyorum daha sonra sosu ekleyip, 1 su bardağı da kaynar su ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 20 dk pişiriyorum.

Kurban Bayramında Alınabilecek En Güzel Hediye

Kurban Bayramı ’nda sevdiklerinizi ziyaret ederken, yıllar boyunca kullanabilecekleri pratik bir hediye de vermeye ne dersiniz? Yalnız uyara...