22 Ocak 2012 Pazar

TAS KEBABI






MALZEMELER:
500gr dana kuşbaşı
1 tane domates
2 kaşık domates salçası
1 büyük soğan
2-3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvıyağ
karabiber-tuz
YAPILIŞI: Öncelikle sosu hazırlıyorum domates-soğan-sarımsak-salça-zeytinyağı ve tuzu robota koyup püre kıvamına getiriyorum,diğer tarafta etleri kızdırılmış sıvıyağda suyunu salıp çekinceye kadar bir süre soteliyorum daha sonra sosu ekleyip, 1 su bardağı da kaynar su ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 20 dk pişiriyorum.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...