19 Kasım 2011 Cumartesi

KAPUSKA


genelde pek kimsenin sevmediği benimse bayıla bayıla yediğim acılı kapuska..
MALZEMELER:
1 küçük boy lahana
kıyma veya kuşbaşı et
1 kuru soğan
2 kaşık domates-biber salçası
acı biber
YAPILIŞI:
KIYMA VE SOĞAN YAĞDA İYİCE KAVRULDUKTAN SONRA ince kıyılmış lahanalar ilave edilir bir süre de böyle kavrulduktan sonra salçası,tuzu,acı biberi konup yeterince su eklenerek pişmeye bırakılır.ben düdüklü tencerede 6-7 dk pişiriyorum.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...