1 Kasım 2010 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI KURU FASULYE



havaların serinlediği bu sonbahar günlerinde içimizi ısıtacak herkesin severek yediği bir yemek var akşama menümde,turşularımda oldu kurufasulye ve turşu süper ikili :)))
YAPILIŞI:
akşamdan sıcak suya koyduğum fasulyeleri sabah süzüp tekrar su koyup 15-20 dakika kadar haşlayıp suyunu süzüyorum diğer tarafta büyükçe bir soğanı sıvıyağda kavurup domates-biber salçası koyup fasulyeleride ilave edip birkaç kez karıştırdıktan sonra tuzunu,şekerini ve sıcak suyunu ekleyip yumuşayıncaya kadar ağır ateşte pişmeye bırakıyorum.

Kurban Bayramında Alınabilecek En Güzel Hediye

Kurban Bayramı ’nda sevdiklerinizi ziyaret ederken, yıllar boyunca kullanabilecekleri pratik bir hediye de vermeye ne dersiniz? Yalnız uyara...