6 Ağustos 2009 Perşembe

KOLAY TEPSİ BÖREĞİ


Çok sık yaptığım ve severek yediğimiz bu böreğimi birkez daha hatırlatmak istedim, yapımı çok kolay ve çıtır çıtır bir börek bugün akşamüstü çayına yapmıştım yapacaklara kolay gelsin afiyet olsun.
YAPILIŞI:
yufkaları yarım daire şeklinde kesiyorum yağlı-su karışımıyla ıslatıp iç malzemeyi koyup sarıyorum,ben genelde patates koyuyorum.Tüm yufkalar bittikten sonra kalan yağlı-su karışımını üzerine döküp fırınlıyorum.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...