9 Temmuz 2009 Perşembe

HALLEYLİ PASTA





bu sıcaklarda favori tatlılarımdan sürekli dondurucuda bulunduruyorum çok pratik ve de lezzetli
MALZEMELER:
20 tane halley (10 lu paketlerden 2 paket)
1 kutu (2 poşet) kremşanti
2 bardak süt
1 paket çikolata sos
YAPILIŞI:
2 BARdak sütle 2 poşet kremşantiyi iyice çırpıyorum bıçakla küçük parçalara böldüğüm halleylerle karıştırıp ıslatılmış borcama kaşık yardımıyla yayıyorum.Ben içine hindistancevizli kokostar doğramayı seviyorum isteyen deneyebilir süper oluyor,diğer tarafta tarifine göre çikolata sosu pişirip biraz soğutup üzerine döküp dondurucuya koyuyorum.


İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...