YUMURTALI EKMEK


özellikle pazar kahvaltıları için yapabileceğiniz yumurtalı ekmek, evdeki bayat ekmekleride tüketmiş olmak için iyi bir seçenek
MALZEMELER:
ekmek
yumurta
tuz-kekik
kızartmak için sıvıyağ
YAPILIŞI:
Özellikle bayat ekmekler dilimlenir,yumurta,tuz,kekik ve birkaç damla su konup bir sos hazırlanır ekmekler bu sosa bulanıp kızartılır..(1 ekmek için 3 yumurta kırabilirsiniz)

Yorumlar

ebrulitatlar dedi ki…
Ellerine sağlık. Bende sık yaparım. Bayat ekmekleri değerlendirmek için güzel oluyor. Ben birazda karbonat koyuyorum. Pişerken kabarsın diye. Sevgiler..
Unknown dedi ki…
Canım çocukken en sevdiğim kahvaltılıklar arasındaydı.Ellerine
sağlık öpüyorum....
Rakunt ideas dedi ki…
Ellerine sağlık.Byatlar ekmkler için iyi oluyor:)tabi çocuklar içinde
İlknur dedi ki…
Ellerine sağlık bende çok severim uzun zamandır yemiyorum en kısa zamanda yapıyımm:))
Afiyet olsun...
bende çok sevreim ama şu kızartma olayı yüzünden uzak durmaya çalışıyorum..ama arada kaçamak yapmadan edemiyorum tabi..ellerine sağlık canım..
Pembe Tatlar dedi ki…
Çocukluğumun vazgeçilmez lezzetlerinden:))))

Ellerine sağlık canım...
dogada.blogspot.ru dedi ki…
Dilek hatırlattığın iyi oldu canım epeydir yapmamıştım özlemişim kahvaltıların vaz geçilmez lezzetlerinden ellerine sağlık nar gibide kızarmışlar çok güzeller sevgiler canım
lalelimutfaklar dedi ki…
dilekcigim cocukluguma goturdun beni annem yapardi. bende cok severdim. ama simdilerde nedense bilmiyorum pek yapmiyoruz hatirlatman iyi oldu arkadasim.
mandalincikmazi dedi ki…
Bi ara pazar kahvaltılarında yumurtalı ekmek yapardık uzun zamandan beri yapmıyoruz :)) unuttuk sanırım bu pazar mutlka tekrar yapacağım ellerine sağlık arkadaşım..
Teşekkürler.......