2 Kasım 2008 Pazar

LAVAŞ BÖREĞİ

arkadaşım ELVAN da yediğim çok lezzetli ve pratik bir lezzet adını ben uydurdum lavaşla yapıldığı için deneyin beğeneceksiniz,
MALZEMELER:
7 TANE LAVAŞ
250-300 gr kadar kıyma
soğan-sivribiber-domates
erimiş margarin
kaşar rendesi
YAPILIŞI:
öncelikle iç malzeme hazırlanacak aynı cantık içi gibi soğanları doğrayın kıyma,sivribiber,1 tane domatesle iç malzeme hazır.lavaşların arasına biraz erimiş margarin gezdirerek 1 kat lavaş 1 kat kıyma hazırlayın en üste kaşar rendeleyip 15-20 dakika kadar fırınlayın..

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...