5 Eylül 2008 Cuma

RAMAZAN PİDESİNDEN PİZZA


Geçen yıl Ramazan ayında bir tv kanalında gördüğüm bu tarif bayat pideleri değerlendirmek için çok iyi bir yol bence, birkaç kez yaptım biz çok beğendik sahurda yaptığım için resimler biraz karanlık idare edin artık.
MALZEMELER:
1 tane bayat pide
1 domates rendesi
sulandırılmış domates salçası
sucuk-sosis-kaşar rendesi
YAPILIŞI:
bayatlamış pideyi bir tepsiye koyup 1 bardak kadar suyla ıslatın fazla suyu süzdürün,üzerine rendelenmiş domates,sulandırılmış salça ve diğer malzemeleri koyup fırına atın pişmesine yakın çıkarıp kaşar rendesi serpip birkaç dakika daha fırında tutup çıkartın,kolay gelsin afiyet olsuuuunnnnn......

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...