12 Nisan 2008 Cumartesi

KIYMALI MİLFÖY BÖREĞİ

işte size çok kolay misafirinizin yanında bile yapılabilecek bir börek.MALZEMELER:
iç harcı için:kıyma,soğan,domates,biber,karabiber,tuz biraz margarin
istenilen sayıda milföy
YAPILIŞI:margarinle birlikte yemeklik doğranmış soğanlar kavrulur bu arada birkaç tane sivri biber doğranır kıyma suyunu çekince doğranmış domatesler ilave edilir kıyma iyice kavrulup suyunu çekince tuz,karabiber ilave edilip ocaktan alınır.Paketten çıkarılıp yumuşamış olan milföylere iç malzeme konup karşılıklı uçları kapatılır kapanan yerleri alta gelecek şekilde tepsiye dizilip fırınlanır.Ölçüler kişi sayısına göre değiştiği için ben ölçü vermiyorum.AFİYET OLSUUUNNN....

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...