13 Ocak 2008 Pazar

BİSKÜVİ

MALZEMELER:175 gr oda ısısında margarin, 1 yumurta, 1,5 çorba kaşığı nişasta, 1,5 çay bardağı pudra şekeri, vanilya, yarım paket kabartma tozu, aldığı kadar un
YAPILIŞI:yumuşak margarinle tüm malzeme yoğurulur,ele yapışmayacak bir hamur oluncaya kadar un ilave edilir daha sonra hamur merdaneyle açılır çeşitli bisküvi kalıplarıyla kesilir. 175 derecede 15 dakika kadar pişirilir fırından çıkınca üzerine ya şekerli su sürülür yada pudra şekeri ekilir.

İFTAR İÇİN MENÜ ÖNERİLERİ

                             YAYLA ÇORBASI.. KARNIYARIK ..PİLAV...SU MUHALLEBİSİ                       ETLİ KURU FASULYE...BADEMLİ PİL...